Terug naar boven

Wat is een energetische massage

Ben je op zoek naar een heerlijk ontspannende massage die ook een laagje dieper gaat? Dan is een energetische massage zeker en vast iets voor jou! Negatieve energieën worden afgevoerd, spanningen in je spieren verdwijnen en je komt terug in balans. Na een energetische massage voel je je dagenlang diep ontspannen!

Vind meteen een energetische massage

Of lees meer over:
Wat is een energetische massage?
Wat kan je verwachten?
Voordelen energetische massage
Bevorder je innerlijke kracht
Cursus energetische massage

Wat is een energetische massage?

Een energetische massage is een heerlijk ontspannende lichaamsmassage die je emotioneel en fysiek terug in balans brengt.

Er wordt intuïtief gemasseerd en gewerkt rond de energiebanen in je lichaam. Zit je ergens met een blokkade? Dan wordt deze op een zachte, aangename manier terug weggewerkt. Hierdoor ontstaat een diep ontspannen gevoel dat nog dagenlang blijft nazinderen.

Omdat een energetische massage zo diep doordringt, komt ze in contact met je onderbewustzijn. Zo kunnen oude, vastgeroeste patronen en blokkades plaatsmaken voor vernieuwing en beweging. Het resultaat? Je trekt frisse en creatieve levensenergie aan en je lichaam voelt zich terug helemaal in balans!

Na de massage kan je soms nog even nagenieten tijdens een rustmoment waarbij de massagetherapeut je meestal een glaasje water zal aanbieden. Dankzij het water worden afvalstoffen nog sneller uit je lichaam afgevoerd.

Wat kan je verwachten?

Een intuïtief-energetische massage is een volledige lichaamsmassage. Je ligt op een comfortabele massagetafel en via massagetechnieken met heerlijk warme oliën worden je spieren aangezet om spanningen in je lichaam los te laten. Sommige energetische massages worden ook gegeven met kleren aan en wordt er gewerkt met handoplegging en intentie en lijken dus meer op een healing. Bevraag dus even aan je massagetherapeut hoe de massage zal verlopen.

Een energetische massage zorgt dat de energie in je lichaam terug vrij kan stromen. De energiepunten in je lichaam worden via lange, strijkende bewegingen gemasseerd zodat blokkades terug worden losgemaakt.

Het resultaat? Een aangename, ontspannende massage waardoor jij je beter in je vel voelt!

Voordelen energetische massage

Omdat een energetische massage focust op het lichamelijke en emotionele, komt deze ontspannende massage met veel voordelen zoals:

  • Het verminderen van stress en spanningen
  • Blokkades in je lichaam worden weggewerkt
  • De energie in je lichaam gaat terug vlotter stromen
  • Een rustgevend en ontspannen gevoel
  • Het verminderen van neerslachtige gevoelens
  • Een energieker gevoel

Een energetische massage is voedend en goed voor iedereen omdat de massage steeds op jou persoonlijk wordt afgestemd.

Vind meteen een energetische massage bij jou in de buurt.

Bevorder je innerlijke kracht

Een energetische massage is een laagdrempelige ontspanningsmassage voor iedereen. Je natuurlijk afweersysteem krijgt een boost en klachten zoals onrust en stress nemen langzaam maar zeker af.

Door je tijdens de massage in het hier en nu te brengen, laat je je verleden of zorgen over de toekomst achter je. Je leert je bewust worden van het moment. Hierdoor krijgt je onderbewustzijn meer ademruimte en kan je negatieve gedachten leren loslaten.

Tijdens een energetische massage wordt ook je innerlijke kracht bevorderd. Je kan beter voor jezelf en anderen zorgen en bent in staat om in jezelf rust te vinden. Zo sta je meer ontspannen en gebalanceerd in het leven!

Cursus energetische massage

Wil je zelf leren hoe je een energetische massage geeft? Of je bijscholen in intuïtief masseren? Tijdens een energetische massage opleiding wordt dieper ingegaan op het ontspannen van de spieren en het afvoeren van negatieve energieën. Neem een kijkje in ons overzicht massage opleidingen en cursussen.