Terug naar boven

Registreren als organisator op Vind-een-Massage.be

Plaats een workshop, cursus, training of opleiding. Geef je ook therapie, registreer je dan als therapeut en koppel je activiteiten aan je profiel

Schrijf je in als organisator, wanneer je enkel trainingen organiseert. Je trainingen worden opgenomen bij de zoekresultaten van de trainingen. Je organisatieprofiel wordt niet weergegeven in de lijst van hulpverleners.

Ten minste 8 karakters, waarvan 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer

Voordat je je inschrijft, willen we je vragen info@vind-een-massage.be toe te voegen aan de lijst met geaccepteerde verzenders in je e-mailprogramma.

Heb je al een account? Login.

Maak je workshop, cursus, training, opleiding, … bekend via Vind-een-Massage.be!

Door samen met andere organisatoren op Vind-een-Massage.be te staan, verhoog je niet alleen de vindbaarheid van je activiteit via de verschillende zoekmachines. Bovendien vinden deelnemers sneller hun weg naar de cursus of opleiding die bij hen past (‘Better Together’-principe).

Je aanmeldingsformulier invullen duurt slechts 15min. Hierna kan je steeds je gegevens aanvullen of aanpassen, een foto of logo bijplaatsen, je actitiveit op een persoonlijke manier voorstellen,...

Het invullen van je aanmeldingsformulier verplicht je nergens toe. Je vermelding en de cursussen gaan pas online na betaling van het jaarlijks lidgeld.

Prijzen:
1 jaar (incl 15 credits) € 45*
2 jaar (incl 30 credits) € 85*
3 jaar (incl 45 credits) € 125*

* Alle prijzen excl. btw
* incl 15 gratis credits per jaar

Voordelen als organisator:

  • Word écht vindbaar via het internet!
  • Effectiever dan je eigen website!
  • Nieuwe deelnemers zonder bijkomende inspanningen!
  • Een persoonlijke en volledig aanpasbare webpagina!
  • Een kleine prijs voor een grote opbrengst!

Organisator of massagetherapeut?

Voorzie je activiteiten, dan kan je kiezen tussen een profiel als organisator of massagetherapeut. Wij zetten de verschillen tussen de beide profielen even voor je uit.

Ben je een massagetherapeut die graag enkele cursussen op poten wil zetten? Dan is de beste keuze voor jou nog steeds een Massagetherapeutenprofiel. Je geniet dan van alle voordelen van zo’n profiel zoals:

  • een eigen webpagina op onze website
  • vindbaarheid via de zoekfunctie
  • linken naar je eigen website(s)

Daarbovenop kan je ook cursussen plaatsen wanneer je hiervoor de nodige credits aankoopt. Zo worden je activiteiten gekoppeld aan je profiel. Meer info over het aankopen van credits en het plaatsten van activiteiten vind je hier: Hoe plaatst ik cursussen als massagetherapeut?

Wat is dan een organisatorenprofiel? Maak je deel uit van een (opleidings)organisatie of ben je een niet praktiserend massagetherapeut en geef je enkel cursussen (en is er dus bijgevolg geen praktijk verbonden aan de cursussen die je geeft), dan kan je een organisatorenprofiel aanmaken.
Een organisator heeft wel een profiel, maar is niet vindbaar via de Massagetherapeuten-zoekresultaten. Het profiel is enkel toegankelijk via de link vermeld op de cursuspagina. De cursussen die je organiseert zijn natuurlijk wel vindbaar via de bijhorende cursus-zoekresultaten. Elke jaarinschrijving als organisator bevat automatisch 15 credits. Hier kan je meer info terugvinden over de prijzen van een organisatorenprofiel en credits.