Terug naar boven

Kizzy's Healing Praktijk

Kizzy Peetermans

Massagetherapeut

Deze massagetherapeut kan momenteel niet gecontacteerd worden via Vind-een-Massage.be.

Vind een andere massagetherapeut via onderstaande linken:

Vind een massagetherapeutVind een massagetherapeut in LokerenVind een Massagetherapeut

Introductie

Energetische behandeling

Elk mens bestaat uit het grove lichaam wat ook het fysieke lichaam noemt.
Er is ook een subtiel lichaam dat bestaat uit: psychische/emotionele en energetische/spirituele velden. Mogelijke verstoringen in deze velden zijn: rusteloosheid, stress, verdriet, trauma, klachten en pijnen als burn-out, bore-out, ptsd, angst en paniek aanvallen. De klachten kunnen zich ook uiten in fysieke klachten, zoals: ademhalingsproblemen, organische klachten, cysten, CVS, hormonale disbalans, immuniteitsziekte.

Kizzy gebruikt technieken uit craniosacraaltherapie (cranium= schedel en sacrum= heiligbeen), zachte manipulaties worden uitgevoerd op plaatsen tussen het bekken, rugwervelkolom en de schedel om storingen in het natuurlijke ritme te verhelpen en het zelfgenezend vermogen te ondersteunen.

Deze behandeling gebeurt bovenop kledij, draag best comfortabele, loszittende kleding.

Manuele lichaamsmassage

Tijdens een lichaamsmassage worden de spieren onder handen genomen. Kizzy werkt vanuit de klassieke massage: effleurages, pettrisages, frictie's met bijkomende, meer diepere massagevormen zoals: deep tissue of sport massage die ook onderliggende spieren en pezen ontspant. De massage is gebalanceerd: ontspannend en diepgaand met zuivere olie: amandel/jojoba in combinatie met etherische olie die spierontspannend werkt.Bij een zwangerschapsmassage in zijligging met zwangerschapskussen worden vooral ontspannende en ontlastende technieken gebruikt met een neutrale massageolie. Tijdens een volledige zwangerschapsmassage van 90 minuten geniet u en de baby van volledige relaxatie van gans het lichaam. Tijdens duo massages gebeurd de massage na elkaar. Terwijl u een massage ontvangt, kan uw partner rusten op een futon met gezellig boek en kopje thee. Handdoeken en badjassen zijn aanwezig.

Complete behandeling

Tijdens een gesprek met kruidig voetbadje,

geven we een persoonlijke toets aan deze langere behandeling van 2uur.

Geniet u ook van een energetische aanpak, dan kan er een chakra healing gecombineerd worden. De plaatsen waar de chakra's gelegen zijn genieten elk van een massagemengeling, dit zijn 7 verschillende combinatie's van geuren.

Voor mensen die houden van een dieptemassage, kunnen Thaise rek -en druktechnieken toegepast worden. Eventueel in combinatie met Tok Sen, een oude traditionele massagetechnieken met houten stokjes die energiebanen vrij maakt van spanningen. Zware, vermoeide plaatsen kunnen daarna lichter aanvoelen.

Werkwijze massage

U wordt verwelkomt met kopje thee/water tijdens een kennismakingsgesprek.
De massages gebeuren steeds met ondergoed aan, voorzie best een slip of tanga.
Massageolie en handdoeken zijn licht voorverwarmd.
Energetische behandelingen gebeuren bovenop kledij, draag best comfortabele, loszittende kledij.
Na de massage/behandeling krijgt u een glaasje water om het zuiveringsproces te ondersteunen en hydratatie op pijl te houden.
Locatie: Kizzy's Massagehuis ligt 10 minuten van N70 Gent - Antwerpen, vlak buiten het centrum van Lokeren.
Een rustige omgeving bied u de gelegenheid even te ontspannen tijdens een korte of complete behandeling. Parkeren kan vlak voor de locatie, betaling ter plaatse enkel cash of payconiq.


Kizzy begeleid ook privé -en groepslessen klassieke yoga.
Voor meer informatie bezoek de link: zie websitelink onderaan

Lees verder

Specialisaties

Cranio sacraal massage Buikmassage Ontspanningsmassage Meer ...

Ondersteuning bij

Spierpijn Cellulitis Ontgiften Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Personen met een fysieke beperking Personen met een visuele beperking Personen met een auditieve beperking Zwangerschap Ouderen Mannen Koppels Vrouwen Kinderen Baby's

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Bereikbaar met openbaar vervoer Met parking

Plaats

Massagepraktijk

Talen

Engels Nederlands

Werkmomenten

Alle dagen behalve woensdag

Wachtlijst

Geen

Prijs voor een consult

vanaf €30

Duur van de sessie

vanaf 30 min

Opleiding

Certificaten in: basis massagetechnieken, massagetherapeut, zwangerschapsmassage, deep tissue & sport massage / Tok Sen (ITM), cranio sacrale technieken (basis), QT healing, acupressuur op de voeten.