Terug naar boven

Wie is I-Publicity?

Achter de computerschermen

Vind-een-Massage.be wordt beheerd door hulpverleners in verschillende disciplines, communicatiemedewerkers en programmeurs uit Vlaanderen en Nederland.

De website is een project van I-Publicity, een dynamische onderneming met een hecht team en een persoonlijke aanpak. Op onze twee bedrijfskatten na, is iedereen nauw betrokken bij de hele werking van het bedrijf.

I-Publicity: Een bedrijf met een missie

Met Vind-een-Massage.be willen we massage bereikbaarder maken. Zo vindt iedereen snel en eenvoudig de massagetherapeut die bij hem of haar past!

Waarom doen we dat?

  1. Een samenleving waar mensen zich goed in hun vel voelen functioneert beter. Mensen zorgen voor zichzelf én voor elkaar. Gelukkig zijn is goed voor iedereen!
  2. We geloven in samenwerking en verbinding. Een beetje idealistisch misschien, maar we geloven dat samenwerking de wereld kan verbeteren, zoniet noodzaak is in deze tijd. Better Together!
  3. Een juiste match doet wonderen! Door zelf te kiezen vind je de hulpverlener waarmee het klikt! Hierdoor verhoogt de kans op een succesvolle massage.

Een ethische basis

We dragen ethiek en gelijkwaardigheid hoog in het vaandel. Onze zorg gaat niet alleen uit naar de bezoekers, ook de aangemelde massagetherapeuten bieden we een correct forum.

Hoe doen we dat?

  • Zonder favorieten: Alle massagetherapeuten komen ad random bovenaan in de zoekresultaten te staan. Geen voorkeursbehandelingen dus, ook niet voor bepaalde massagevormen. We geloven sterk in de kwaliteit van élke massagevorm.
  • Zonder reclame: Geen fan van ongepaste reclame? Wij ook niet! Je zal op deze website dan ook geen hinderlijke reclameblokken tegenkomen. Alle massagetherapeuten kiezen ook bewust om zich in te schrijven. We halen nooit ongevraagd gegevens vanuit het internet.
  • Zonder addertjes onder het gras: Geen verborgen kosten of onderscheid door prijs. Hier is alles 100% transparant.

Geen favorieten, geen reclame en geen addertjes. Wat dan wel?

Een betrouwbare, 100% veilige en professionele website die hulpverleners en klanten op een doeltreffende manier met elkaar in contact brengt.

En er is meer…

We vergroten ook de online vindbaarheid van hulpverleners in andere disciplines. Ken je Vind-een-Kinesist.be, Vind-een-Osteopaat.be, VindeenTherapeut.be, Vind-een-Psycholoog.be en Vind-een-Coach.be al? Ook deze gezondheidsprofessionals vind je nu terug op onze overzichtelijke sites!

Meld je praktijk aan


Contactgegevens

Heb je suggesties voor onze werking of wil je iets kwijt…? Neem contact met ons op.

Wij bieden enkel online ondersteuning en zijn niet telefonisch bereikbaar. We streven ernaar een antwoord te geven op je vraag binnen de 2 werkdagen. Indien je niet spoedig een antwoord ontvangt, kijk dan ook zeker in je spambox of reclame of contacteer ons opnieuw.

Maatschappelijke zetel

I-Publicity Comm V.
Wasstraat 128
9000 Gent
Ondernemingsnummer: BE 0659.889.614

Rechtbank van Koophandel Gent – Opgeëistenlaan 401 9000 Gent

Spread the word!

We zijn ook te vinden op Linked-In en Facebook. Maak gerust connectie, vinden we leuk!