Terug naar boven

Korting voor groepspraktijk

Als je deze pagina gevonden hebt betekent dat waarschijnlijk dat je deel uitmaakt van een groepspraktijk én dat jullie graag met z'n allen willen aansluiten. Welkom!

Dankzij onze korting voor groepspraktijken kan je, indien je aan onze voorwaarden voldoet, gebruik maken van een mooie korting van €20 (op bedrag excl. btw) per profiel.

De korting kan worden aangevraagd vanaf minimum 4 profielen op dezelfde praktijklocatie. Collega's die verbonden zijn aan de groepspraktijk maar niet op het groepspraktijkadres werken, kunnen dus spijtig genoeg geen beroep doen op de korting.

Wel leuk: de profielen hoeven niet allemaal op dezelfde website te staan. Perfect dus ook voor multidisciplinaire praktijken! Je kan bv. 2 profielen hebben op VindeenTherapeut.be, eentje op Vind-een-Coach.be en eentje op Vind-een-Kinesist.be.

Werkwijze

STAP 1

Minimum 4 personen hebben al een profiel óf maken een nieuw profiel aan. We kunnen dus enkel rekening houden met bestaande profielen.

Maak je een nieuw profiel aan, dan hoef je natuurlijk nog niet te betalen. Na aanmaak van je profiel word je automatisch doorgeleid naar de betaalpagina. Onderaan klik je op 'Activeer later', waarna je een link in je inbox ontvangt waarmee je later vlot kan activeren mét de korting.

STAP 2

Stuur ons een e-mail met de naam en het adres van de groepspraktijk en de namen van je collega’s. Gelieve op voorhand te verzekeren dat zij al een (al-dan-niet actief) profiel hebben.

STAP 3

Wij doen een korte controle. Is alles in orde? Dan sturen we jullie binnen de twee werkdagen een kortingscode specifiek voor jullie groepspraktijk. Deze code zal geldig zijn voor alle collega's op jullie praktijklocatie, en blijft actief zolang er vier profielen online blijven voor de groepspraktijk.

STAP 4

Ga terug naar de betaalpagina. Daar kan je de kortingscode invoeren.

Belangrijk! Controleer of de korting correct wordt toegepast op het moment dat je de code invoert. Je krijgt steeds een berekening van je totaal te zien nadat je je termijn hebt geselecteerd. Controleer ook of het berekende bedrag correct wordt meegenomen naar de betaalpagina bij onze betalingspartner Mollie.

Kortingen kunnen, in het geval van niet (correct) toegepast, niet worden teruggestort.


Nota:

 • Staan er op de praktijklocatie van je groepspraktijk al 3 profielen online? Dan geniet het 4e profiel meteen van korting! De andere profielen ontvangen hun groepspraktijkkorting bij de verlenging van hun profiel.
 • Elk profiel op de praktijklocatie telt mee bij de kortingsberekening, ongeacht op welke van onze sites dit staat (zowel VindeenTherapeut.be, Vind-een-Psycholoog.be, Vind-een-Coach.be, Vind-een-Kinesist.be, Vind-een-Osteopaat.be als Vind-een-Massage.be).
 • De groepspraktijkkorting kan niet gecombineerd worden met de collega-korting.
 • Bij gezamenlijke betaling: Willen jullie een aantal profielen betalen vanuit de groepspraktijk? Dat kan zeker!
  Bij een gezamenlijke betaling neem je best contact op met ons. Wij berekenen dan het totaal en bezorgen je de nodige betalingsgegevens. Wij activeren of verlengen dan ook alle betrokken profielen.
  De termijn van de profielen begint te lopen vanaf de factuurdatum. De leden die nog geen profiel hebben op het moment van betaling dienen ons hun ordernummer door te mailen op het moment dat hun profiel volledig is, zodat we hun profiel online kunnen plaatsen.
 • Er dienen steeds 4 profielen terug te vinden zijn met vermelding van de groepspraktijklocatie vóór de kortingscode wordt doorgegeven. Maak dus alle nodige profielen aan voor je contact met ons opneemt. Nieuwe profielen zijn toegelaten, maar zeker vier profielen dienen betaald en online geplaatst te zijn binnen de termijn van één week na aanvraag van de kortingscode.
  • Werden er geen vier profielen betaald voor het einde van de periode van één week na aanvraagdatum, dan zal de termijn van de reeds met korting betaalde profielen ingekort worden naar een termijn die overeenstemt met het betaalde bedrag vergeleken met het reguliere tarief en termijn.
 • Wordt er misbruik vastgesteld bij het gebruik van de groepskorting, dan kan de toekomstige toepassing van de korting ontzegd worden.
 • De korting is van toepassing op het bedrag excl. btw.

Schrijf je hier in als massagetherapeut!