Terug naar boven

Info voor massagetherapeuten over massage-ervaringen

Sinds kort kunnen klanten hun positieve ervaring met massage op Vind-een-Massage.be plaatsen. We geven jou als massagetherapeut graag meer informatie over hoe we met deze ervaringen omgaan. Wat zijn deze massage-ervaringen nu net? En wat zijn ze zeker niet?

Ben je geen massagetherapeut? Klik dan hier voor het ingeven van jouw ervaring, of voor het lezen van de ervaringen van anderen die jou voorgegaan zijn.

Ons doel

Vind-een-Massage.be wil mensen overtuigen van het positieve effect van massage. Massage-ervaringen geschreven door klanten in een gelijkaardige situatie verhogen het vertrouwen in massage bij mensen die voorlopig nog twijfelen. En, geven hen zo het nodige duwtje in de rug dat ze nodig hebben.

Wat zijn massage-ervaringen NIET?

 • Geen plaats om kritiek te uiten: Ervaringen waarin iemand zich negatief uitlaat over een specifieke massagetherapeut, een bepaalde massagevorm of massage in het algemeen, zullen niet online komen. De ervaringen die we verzamelen hebben namelijk als doel om voor zoekende mensen de stap naar massage te vergemakkelijken. Met een negatieve ervaring kunnen klanten terecht bij de massagetherapeut of bij de beroepsvereniging van de massagetherapeut.
 • Geen review of beoordelingssysteem voor individuele massagetherapeuten of massagevormen (positief of negatief): Er kunnen geen sterren of een beoordeling gegeven worden. Noch aan een massagetherapeut, noch voor een massagevorm.
 • De ervaringen worden niet gekoppeld aan een bepaalde massagetherapeut en evenmin getoond op de profielpagina van de massagetherapeut. Ook de volledige naam van de massagetherapeut wordt nooit vermeld (De voornaam wordt wel vermeld). Ervaringen die enkel gaan over de massagetherapeut, i.p.v. over de massage-ervaring, worden niet geplaatst.
 • Als massagetherapeut ben je absoluut niet verplicht om jouw cliënten te vragen hun ervaring op Vind-een-Massage.be te plaatsen.

Wat zijn massage-ervaringen WEL?

 • Levensechte positieve massage-ervaringen geschreven door echte klanten.
 • Steeds met aandacht voor de identiteit en het welzijn van de klant. Daarom wordt bij de ervaring enkel de voornaam of de initialen getoond. Klanten kunnen indien ze dit willen ook volledig anoniem een ervaring met ons delen.
 • De massage-ervaringen gaan over de beleving van massage in het algemeen of over een specifieke massagevorm.
 • Ervaringen worden steeds door het webbeheer nagelezen en pas na goedkeuring online geplaatst. Dit om o.a. ongepaste of kwetsende opmerkingen te voorkomen.
 • De massage-ervaringen zullen enkel zichtbaar zijn op de verzamelpagina van de ingestuurde ervaringen en op de infopagina's over de specifieke massagevormen.
 • Met de massage-ervaringen willen we mensen de kans geven om meer over massage te weten te komen. En, om mensen die nog twijfelen of massage hen kan helpen een laatste duwtje in de rug te geven naar een eerste afspraak.

Werkwijze

 • Klanten kiezen zelf of ze hun ervaring willen delen op Vind-een-Massage.be.
 • Dit kunnen ze eenvoudig – en anoniem - doen via vind-een-massage.be/plaats-ervaring.
 • Elke ervaring wordt door het webbeheer nagelezen en pas na goedkeuring online geplaatst. We controleren hierbij ook steeds of de identiteit van de klant voldoende beschermd is.
 • Er worden eveneens nooit volledige namen van massagetherapeuten vermeld bij de ervaringen.

Heb je als massagetherapeut een opmerking bij een ervaring? Of voel je ergens je oncomfortabel bij? Mail ons en we lossen dit samen met jou op!

Hoe kun jij als massagetherapeut meehelpen om massage meer aandacht te geven?

Ook jij als massagetherapeut kan helpen om massage in de verf te zetten door je klanten te vragen om hun ervaring te plaatsen op Vind-een-Massage.be.

Dit kan eenvoudig door je (voormalige) klanten onderstaande e-mail met link door te zenden of mee te geven. Zo helpen ze anderen de stap naar massage te zetten.

Voorbeeld e-mail voor je klanten

Onderwerp: Help anderen met jouw massage-ervaring

Hallo,

Heb jij ervaren dat massage jou geholpen heeft? Deel dan anoniem je ervaring op Vind-een-Massage.be. Jouw ervaring invoeren kan volledig anoniem en zal niet gekoppeld worden aan mij als massagetherapeut. Het is dus geen recensie, maar zo help je anderen die op zoek zijn naar de juiste massagevorm.

Wil jij graag jouw ervaring met massage delen? Dat kan eenvoudig via: vind-een-massage.be/plaats-ervaring

Warme groet!


Heb je als massagetherapeut nog opmerkingen of vragen?

Mail ons gerust!