Terug naar boven

Ervaringen met massage

Een goede massage kan wonderen doen. Het helpt je ontspannen, brengt je dicht bij jezelf en verzacht je klachten. Lees hier ervaringen van personen die zich reeds lieten masseren en ontdek wat het effect van massage kan zijn.

Het effect van massage is afhankelijk van verschillende factoren. De deskundigheid van massagetherapeuten kan dus niet afgeleid worden van persoonlijke ervaringen. Massage werkt het beste wanneer je een massagetherapeut zoekt die bij jou past. Lees hier hoe je een goede massagetherapeut vindt.

Heb je zelf het genot van massage reeds ervaren? Deel dan je ervaring

Ervaring met voetreflexologie

"Door middel van voetreflexologie konden probleemzones in mijn lichaam gedetecteerd en behandeld worden. "

K - Vrouw, 32 jaar, Antwerpen | Begeleid door Charlotte

Ervaring met cranio sacraal therapie bij overspannen

"Drie jaar geleden kwamen we voor het eerst bij Dirk voor cranio sacraal therapie. Onze dochter, die toen pas naar het eerste leerjaar ging, was gespannen en had last van zenuwtics. De diep respectvolle en aandachtige manier waarop Dirk met haar omging maakte indruk. Waar komt het nog voor dat iemand echt tijd maakt om empathisch te luisteren en aan te raken zonder oordeel... Na enkele behandelingen verdwenen de zenuwtics geleidelijk en werd ze opnieuw de energieke en vrolijke meid van vroeger. Sindsdien zijn we met het hele gezin al voor een behandeling gegaan.

De zachte aanraking brengt je in diepe ontspanning. De molen van je gedachten mag eens stilvallen. Door het subtiele spel met je lichaamsenergie wordt wat vastzat uitgenodigd om los te laten. Over moeilijke zaken hoeft niet gepraat te worden als je dat niet wil, al wordt er zeker ruimte gemaakt om dat wel te doen als je dat wenst. In stilte word je je bewust van wat er speelt en krijg je de kans om het te plaatsen. Na enkele behandelingen voel je je opgeladen en vernieuwd, opnieuw dichter bij jezelf, complexlozer, blijer en meer verbonden."

L - Vrouw, 40 jaar, Antwerpen | Begeleid door Dirk