Terug naar boven

3-daagse workshop Meervoudige Merkaba Technieken niveau 1 - Deze Workshop is offline

Deze Workshop kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-Massage.be. Vind een andere Workshop via onderstaande links.

Omschrijving

Als je verdieping in jezelf zoekt, een rustpunt, op zoek bent naar een stuk zingeving, naar je verbinding met God of de Bron of met hoe je het ook wilt noemen. Of als je jouw persoonlijke groei een boost wil geven. Dan is mogelijk de workshop Meervoudige Merkaba Technieken iets voor jou.

In een 3-daagse cursus leer je een eenvoudige doch zeer krachtige meditatie waarmee je je meer verbonden voelt met alles om je heen en Gods liefde, steun en heling heel concreet kunt gaan ervaren in je dagelijkse leven. Je kunt meer bij jezelf blijven en je energie beter op peil houden. Je bereidt je voor op je ascentie, je hemelvaart.

Om jezelf voor te bereiden op de hoge energieën vindt er grote schoonmaak plaats; Je zult veel ongebalanceerde energieën, zoals boosheid en verdriet en angst, loslaten en transformeren in liefde en licht. Het vergeven en helen van jezelf en je verleden is belangrijk. Aartsengel Michaël en vele opgevaren meesters helpen bij het zuiveren van je fysieke lichaam en je subtiele energiesystemen en aan het verbreken van energetische koorden met je verleden.

Je krijgt uitleg over begrippen zoals heilige geometrie, je elektromagnetische velden, pranabuis, hogere dimensies, hoe onze schepping tot stand komt en de geschiedenis van ons zonnestelsel en de mensheid.

Je leert met grotere stromen van prana te werken. Er vinden bijzondere activeringen van je pijnappelklier, je epifyse, en van je hogere hartchakra plaats zodat je zielskracht dieper opent. Je heelt blokkades in je hersencellen zodat je spirituele vermogens toenemen.

Je helende vermogens nemen sterk toe en je leert jezelf helingen te geven.
Je maakt lichtreizen met je lichtlichamen naar hogere dimensionale plekken.
Bovendien leer je helend water te maken.

Je gaat met hoge energieën werken en het is belangrijk dit stapsgewijs op te bouwen. Daarom zijn er een viertal niveaus in de workshops. Je fysieke lichaam zal zich geleidelijk aan de hogere energieën aanpassen.

Voor de aanvraag van een inschrijfformulier of meer informatie kun je kijken op www.praktijkzonnebloem.nl

De workshop vindt plaats in Geldrop en is prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden nabij.

Zoek een andere cursus

Locatie cursus