Terug naar boven

Lanceringspromotie

Wist je dat de gemiddelde Belg zo’n 4,5 uur per dag online doorbrengt? Om te surfen, zijn sociale media te checken of… om op zoek te gaan naar een geschikte massagetherapeut. Een goede vindbaarheid van jouw praktijk is in dit digitale tijdperk dan ook een absolute must!

Benieuwd hoe een profiel op Vind-een-Massage.be jou aan nieuwe klanten helpt?

Word online vindbaar
Waarom een doorverwijssite?
Verschil met bedrijvengids of beroepsvereniging?
Voordelen voor jouw praktijk
Promotie
Deontologische code
Wie zijn wij?


Word online vindbaar

Vind-een-Massage.be is gespecialiseerd in het bekendmaken van massagepraktijken en groepspraktijken van zorgverleners. Al onze aandacht én investeringen hebben de online bekendheid van jouw praktijk als doel.

Hoe we dat doen? Met een top-notering in Google, doelgerichte online reclame en een praktische zoekfunctie gericht op jouw specialisaties. Zo word je door alle zoekmachines bliksemsnel gevonden!

Waarom een doorverwijssite?

Samenwerken werkt! En dit is waarom:

 • Overkoepelende sites worden erg gewaardeerd door Google.
 • Je hebt geen eigen website nodig om succesvol online zichtbaar te zijn voor klanten.
 • Heb je wel een eigen website? Dan verhoogt een profiel op Vind-een-Massage.be ook nog eens de positie van je eigen website in Google. Extra leuk!

Succesvol

Vind-een-Massage.be stapt in de voetsporen van de succesvolle websites VindeenTherapeut.be en Vind-een-Psycholoog.be. Met meer dan 70.000 bezoekers per maand en meer dan 2.400 geregistreerde psychologen en therapeuten staan deze koepelsites nu steeds bovenaan in google als je zoekt op therapiespecifieke woorden, zoals psycholoog, therapeut, contextueel therapeut, therapeut Gent enz. (De duur betaalde google advertenties niet meegerekend.)

Zo bereik je dus een groot publiek!

Ook interessant: Recent werden Vind-een-Osteopaat.be en Vind-een-Kinesist.be ook gelanceerd!

Wat is het verschil met een bedrijvengids?

Wil je in een bedrijvengids bovenaan staan? Dan betaal je extra voor elke optie. Bij ons vind je geen prijsverschil of alfabetische notering. Elke massagetherapeut staat net zo vaak in de spotlights!

Bovendien gaat alle aandacht naar jouw praktijk! Geen afleidende reclame of doorverwijzing naar duur betalende concullega’s.

Wat is het verschil met een beroepsvereniging?

Focus op vindbaarheid

Waar de focus bij beroepsverenigingen ligt op belangenbehartiging (politiek, juridisch, enz.) ligt onze focus op vindbaarheid van jouw praktijk.

Overzichtelijk en persoonlijk

Naast de basis contactgegevens, krijgen toekomstige klanten een ruimer beeld van hoe je werkt en wie je bent door middel van:

 • Mogelijkheid tot een ruime selectie van specialisaties
 • Duidelijke weergave van je opleidingen
 • Een persoonlijke tekst, foto en tot 3 linken naar je eigen website

En de look van Vind-een-Massage.be? Professioneel, fris en mobile friendly. Zo komt jouw professionaliteit volledig tot zijn recht!

Wat zijn de voordelen voor jouw praktijk?

Een profiel op Vind-een-Massage.be heeft een heleboel voordelen. Wij maken jouw praktijk bekend én we maken het je nog gemakkelijk ook! (Lees hier de ervaringen van andere hulpverleners)

 • Ontvang moeiteloos nieuwe patiënten
 • Jouw profiel komt afwisselend bovenaan in onze zoekresultaten
 • Effectiever dan een eigen website
 • Je wordt gevonden door klanten die specifiek op zoek zijn naar jouw specialisaties
 • Vind-een-Massage.be blijft innoveren en investeren in de toekomst. Zo werken we momenteel volop aan een online boekingssysteem. Zo maken klanten een afspraak in een knip!

En er is meer! Ontdek hier alle voordelen voor jouw praktijk
Je lidmaatschap is 100% fiscaal aftrekbaar en btw-plichtigen recupereren de btw volledig.

Maak een profiel

Promotie

Zin in? Maak snel deel uit van dé professionele koepelsite voor massagetherapeuten. Wist je trouwens dat 1 aanmelding per jaar al voldoende is om je investering terug te winnen? En het kan zelfs nog goedkoper: snelle beslissers genieten nu van de extra voordelige lanceringspromotie!

Early Bird: hoe vroeger je aanmeldt, hoe voordeliger

Maak nu een profiel aan en geniet van deze extra voordelige lanceringspromo!

 • Snelle vogels (registratie 51 tot 100):
  Slechts € 99 voor 2 jaar i.p.v. € 296 = 66% korting
 • 2 vogels in 1 klap (registratie 101 tot 1001):
  2 jaar voor de prijs van 1! € 148 i.p.v € 296 = 50% korting
 • Rustige vogels (vanaf registratie 1001):
  Slechts € 148 voor 1 jaar

Tarieven excl. btw. en 100% aftrekbaar. Na afloop kan je vrijblijvend verlengen. Er is geen automatische verlening of opzegperiode.

Hoeveel massagetherapeuten zijn er reeds geregistreerd?

Momenteel zijn er minder dan 100 aangemelde massagetherapeuten. Je kan dus nu nog genieten van een profiel voor 99 euro voor 2 jaar (66% korting), inclusief alle voordelen! Het aantal massagetherapeuten vind je ook terug in de zoekbalk van de website.


Maak je voordelig profiel


Deontologische code

We dragen integriteit en respect hoog in het vaandel. Alle aangemelde massagetherapeuten onderschrijven dan ook de deontologische code van Vind-een-Massage.be. Seksuele, sensuele, erotische of tantrische massages kunnen niet aangeboden worden via Vind-een-Massage.be.

Wie zijn wij?

Vind-een-Massage.be is ontwikkeld door en voor hulpverleners. Lees hier meer over wie we zijn en wat onze missie is: Wie is Vind-een-Massage.be

We hebben de verschillende sites ontwikkeld om elke praktijk de kans te geven zonder veel kosten bovenaan te staan in Google en zo online goed vindbaar te zijn. We geloven ook dat de meeste klanten best zelf hun massagetherapeut of praktijk kunnen kiezen. Zo is de kans op een succesvolle behandeling het grootst.

Deontologisch

We gaan er prat op een deontologisch bedrijf te zijn dat een product aanbiedt zonder kleine lettertjes of addertjes onder het gras. Daarom maken we geen gebruik van maandelijkse betalingen, abonnementen of automatische verlenging.


Heb je nog vragen? Contacteer ons gerust!

Professionele massagetherapeut? Klik, gevonden!