Terug naar boven

Zelfliefde - Ik zie me graag ❤️

Workshop

Sarah De Hainaut

Mooie ruimte, gratis hapjes en warme en koude dranken

Van der schuerenstraat 84

9400 Nederhasselt

Oost-Vlaanderen

Introductie

Zelfliefde is een workshop/opleiding waarbij je gratis therapiekaartjes ter beschikking krijgt. Aan de hand van deze kaartjes maken we tal van oefeningen om je eigen zelfbeeld op te krikken. De oefeningen zijn zowel psycho-analytisch en contextueel opgebouwd. Deze oefeningen zijn geschikt voor de coach en de therapeut, maar ook zeker toepasbaar op jezelf. De workshop vindt plaats in een mooie ruimte en als het weer het toelaat, maken we gebruik van de tuin en de omgeving.

Jezelf kennen en graag zien is de basis van elk coachingsgesprek. Weten wie je bent en waar je voor staat zijn essentiële zaken binnen een samenleving waarbij het existentialisme soms ver te zoeken is.

Tijdens mijn opleiding als integratief therapeut deed ik een thesis rond zelfliefde. Ik wou een handboek maken waarbij er praktische oefeningen vermeld stonden. Daarenboven vind ik het ook belangrijk psycho-analytisch te werk te gaan en ook contextueel de context niet te vergeten. We gaan dus integratief te werk.

Zelfliefde is een workshop/therapie opleiding voor de coach in wording en de therapeut. Je leert praktische oefeningen aan om het zelfbeeld van je cliënt te achterhalen en te verbeteren. Bewustwording is hierbij essentieel.

Lees verder

Cursusdatums

Eerstvolgende startdatum: donderdag 8 september 2022
donderdag 8 september 2022Vanaf 09:30tot 15:00
donderdag 15 september 2022Vanaf 09:30tot 15:00
donderdag 22 september 2022Vanaf 09:30tot 15:00

Praktische informatie

Thema's

Lichaamstaal Lichaam & welzijn Liefde & relatie

Voor

Iedereen Hulpverleners Volwassenen

Gegeven door

Psychotherapeut Sarah De Hainaut

Prijs

450 euro

Neem contact op met Sarah

Zelfliefde - Ik zie me graag ❤️
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Sarah De Hainaut

Mooie ruimte, gratis hapjes en warme en koude dranken

Van der schuerenstraat 84

9400 Nederhasselt

Oost-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://www.avvizo.be/

Routebeschrijving