Terug naar boven

Vakantie workshop te Geetbets - Deze Workshop is offline

Deze Workshop kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-Massage.be. Vind een andere Workshop via onderstaande links.

Omschrijving

Dagen vol bekrachtiging

Een workshop in een bad vol bekrachtiging die bestaat uit zelfreflectie, contemplatie, meditatie en interactie met elkaar. Welkom in De Heerlijckyt van 19 tot 23 juli 2020.
Het is onze intentie dat je tijdens deze zomerworkshop ten volle mag ontvangen, genieten en diepe vrede kan vinden in je hart. Het werk dat we zullen verkennen, is geïnspireerd op Integrated Energy Therapy (IET), ontwikkeld door Stevan Thayer. Indien je nieuwsgierig bent naar of vertrouwd bent met de frequentie van de engelen, zal deze tijd samen echt iets voor jou zijn.
Bekrachtiging van je specifieke hulpbronnenJe maakt kennis met jouw specifieke hulpbronnen, de verschillende IET-Engelen en je activeert met hen een persoonlijke binding.


Bekrachtiging van je levenscode
Je leert het 12-strengen DNA activeren, waardoor je zielsdoel en je gaven duidelijker worden.

Bekrachtiging van je vergevingsproces
Boosheid en wrok transformeren naar vergeving. Je beleeft een bevrijdingsproces voor het hart zodat er meer liefde kan stromen.

Bekrachtiging van je hart
Leef je essentie en je gaat vanzelf over tot dienstbaarheid.

Bekrachtiging van je persoonlijke vrijheid
Onze koorden van afhankelijkheid doorknippen & vrijheid bereiken. Je geeft energie van anderen terug en waar je je eigen kracht weggaf, haal je deze terug naar jezelf.

Bekrachtiging van je verruimd welzijn
Een mooi en diepzinnig proces voor het welzijn van alle levende wezens. Je leert en oefent hoe je weerstand in liefde verandert en kracht brengt in jezelf en mensen wereldwijd

Bekrachtiging van je pure vreugde
Ben je klaar om de pure vreugde, je natuurlijke staat van Zijn, te leven? Leer en oefen met de hulp van de bruisende energie van de cherubijnen en voeg een laag van pure vreugde toe aan het Wereld-Engelen-Gridwork (rooster).

Bekrachtiging van liefdevol mededogen
Ga in je krachtige hart en heb mededogen met jezelf en de anderen. Leer het nieuwe Engelen-zuiveringsproces. Ervaar engel Ariels hartzaadjes-proces. Laat mededogen schitterend bloeien in je leven en reis interdimensionaal naar de dimensie van liefde.

Bekrachtiging van je eenheidsbeleving
Engel Ariel brengt je in de eenheidsverschuiving die je in de kristallijne vibratie zal brengen. Je zal, met de steun van je persoonlijke engelenbegeleiding, je eigen kristallen sleutel creëren om je hartcode te ontgrendelen en een eenheid in actie te worden.

Bekrachtiging van liefde zijn, liefde leven
Onze Bron is Liefde. Tijdens deze bekrachtiging wordt je 'Hartster' uitgelijnd met Eenheid en gaan we terug naar waar we tot in onze Bron uit bestaan. Je gaat terug naar die eenheidservaring met Liefde en leert onvoorwaardelijke liefde te brengen in elk aspect van je dagelijks leven.

Zoek een andere cursus

Locatie cursus