Terug naar boven

Work Life Integration (One-Day-Training) - Deze Training is offline

Deze Training kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-Massage.be. Vind een andere Training via onderstaande links.

Omschrijving

F*** Work-Life Balance

COACHINGENT heeft Stephanie Van Ooteghem, Moeder Ball & Mrs. Glory, al vijf jaar de rechterhand en linkerbeen van Wim Ballieu founder van Balls & Glory, kunnen strikken om intensieve workshop te geven rond ‘Keeping your shit together’.
Veel leidinggevenden zijn overbevraagd -- zowel professioneel als privé. Stephanie biedt een antwoord op hoe je de bal rollende houdt, terwijl je alle andere ballen in de lucht houdt.

Overleven en gedijen in een veeleisende omgeving. Hoe doe je dat? Stephanie Van Oothegem geeft haar geheimen prijs. Een bootcamp vol tips & tricks overgoten met een storytelling-sausje! Een inkijk in de toolbox van een drukbezette manager mét gezin.


Stephanie geeft gestructureerd (en soms ook niet) haar geheimen prijs: wat doet ze wél en wat doet ze niet. Ze deelt, vertelt en oefent met jullie. In deze bootcamp worden verschillende thema’s aangesneden: netwerken, onderhandelen, time-management, de FOERT-methode, kwetsbaarheid, positieve communicatie, falen, how-to-get-it-all-done …


Je mag je verwachten aan een hele reeks praktische en direct toepasbare zaken. Daarbovenop krijg je de Glory, de magic en de fun van Stephanie er gratis bij.


Een workshop om van te smullen!


Boek nu je training met de Vind-een-Coach Kortingscode VEC en ontvang 10% extra korting op elke training. Gebruik de code VEC tijdens je boekingsproces en bespaar op je training of workshop!


Meer info kan je vinden op onze website:

www.coachingent.be


Zoek een andere cursus

Locatie cursus