Terug naar boven

Tweedaagse Verbindende Communicatie

COACHINGENT

ASKIT

Ham 175

9000 Gent

Oost-Vlaanderen

Tweedaagse Verbindende Communicatie

Introductie

Raak je soms vast in je communicatie met klanten, collega’s of partners en wil je hieraan werken? Goed plan! Want communiceren kun je leren.

Goed kunnen communiceren is een van de belangrijkste vaardigheden die je kunt hebben — ben je nu werknemer of ondernemer. Bij een vlotte communicatie draait het niet alleen rond spreken en gehoord worden. Je moet ook luisteren, begrijpen en tussen de lijntjes van wat niet gezegd wordt, kunnen lezen.

In deze training krijg je inzicht in hoe communicatie werkt. We doen inspiratie op bij Marshall Rosenberg, de grondlegger van de verbindende communicatie. Hij heeft een vierstappenmodel van communicatie ontwikkeld: waarneming, gevoel, behoefte en verzoek. Je leert het verschil kennen tussen waarnemen en de manier waarop we de wereld interpreteren. Je wordt je bewust van je eigen gevoelens en behoeften, alsook van die van de ander. Door dat groeiend bewustzijn wordt het gemakkelijker om je boodschap helder te formuleren, eerlijk te spreken en constructief te luisteren naar de ander en naar jezelf. Zo leer je effectiever communiceren.


Boek nu je training met de Vind-een-Coach Kortingscode VEC en ontvang 10% extra korting op elke training. Gebruik de code VEC tijdens je boekingsproces en bespaar op je training of workshop!


Meer info over ons concreet programma vind je op onze website:

zie websitelink onderaan


Lees verder

Cursusdatums

Start op: donderdag 12 september 2019
donderdag 12 september 2019Vanaf 9.00utot 17.00u
donderdag 26 september 2019Vanaf 9.00utot 17.00u

Praktische informatie

Thema's

Stress, omgaan met Zelfzorg Persoonlijke ontwikkeling Burnout / burn-out

Gegeven door

Nele Van de Vijver

Prijs

495 euro (ex BTW) (voor twee dagen, incl lunch) 40% korting mogelijk via de KMO Portefeuille voor zelfstandigen en bedrijven. Extra 10% als je boekt met deze kortingscode: VEC (iedereen, zowel zelfstandigen als particulieren)

Neem contact op met

Tweedaagse Verbindende Communicatie
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

COACHINGENT

ASKIT

Ham 175

9000 Gent

Oost-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

https://www.coachingent.be/trainingen

https://www.coachingent.be

http://www.coachingent.be/loopbaanbegeleiding-gent

Routebeschrijving